TEKİRDAĞ / HAYRABOLU - Şehit Yunus İşcan İlkokulu

Şehit Yunus İşcan İlkokulu

ŞALGAMLI MAH. OSMAN DİRİK CAD. NO 33 HAYRABOLU / TEKİRDAĞ
Vizyon
Şehit Yunus İşcan İlkokulu olarak tüm çalışanlarının memnuniyeti içinde olduğu,kurum çalışanlarının bu kurumda olmaktan gurur duyduğu,çağın gerektirdiği bilgi,beceri ve teknolojinin kullanımı ile eşdeğer kurumlarla rekabet edebilecek,onlara örnek olabilecek;seçkin,sevginin ve bilginin paylaşıldığı bir eğitim kurumu olmak. Bu amaç doğrultusunda Okul-Aile-Çevre uyumunu sağlamaktır.
Misyon
Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, kendini sürekli yenileyen, öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını göz önünde bulunduran, fedakar ve dinamik eğitim-öğretim kadrosuyla Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, kendisi ile barışık, toplumun bir parçası olduğunu bilen ve buna göre davranan, Yaşama sevinci ile dopdolu, insanları ve çevresini seven, Cumhuriyet ve onun değerlerini koruyabilecek nitelikte bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :: Şehit Yunus İşcan İlkokulu-A Tipi- Normal Öğretim.
08.35-14.35
Hayrabolu-Malkara karayolundan 3 km. içeridedir.
Mahalle
İlçe merkezine 23 km. uzaklıktadır.